Το γραφείο μας

Λίγα λόγια για εμάς

Χρειάζεστε βοήθεια στο σπίτι από έμπιστο, έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Η εμπειρία, η συνέπεια, η ειλικρίνεια και ο σεβασμός προς τον πελάτη, μας κάνει ξεχωριστούς στο αντικείμενο της εργασίας, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με αποτελεσματικές υπηρεσίες.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει άμεσα και με συνέπεια να σας προτείνει άτομα με τα πλέον αυστηρά κριτήρια που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία, κατάρτιση και ικανότητα, ώστε να ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Παρέχουμε προσωπικό, άτομα που φροντίζουν το σπίτι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα όταν εσείς λείπετε. Το προσωπικό του γραφείου μας είναι άρτια καταρτισμένο και κάτω από αυστηρά κριτήρια γίνεται η επιλογή του κατάλληλου ατόμου στην κατάλληλη θέση.

Εμείς σας προτείνουμε άτομα έμπειρα και τίμια που θα φροντίσουν τα παιδιά σας και τους ανθρώπους σας, τις ώρες και τις μέρες που εσείς επιθυμείτε. Η επιλογή των ατόμων γίνεται με πολύ αυστηρά κριτήρια. Οι θέσεις εργασίας, καλύπτονται από υποψήφιους που πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις παραμονής και εργασίας στη χώρα μας καθώς το γραφείο μας λειτουργεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Θεμελιώδης βάση για το γραφείο μας, αποτελεί το εξειδικευμένο προσωπικό και η εμπειρία μας, προσαρμοσμένη πάντα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη.

Εμπιστευθείτε μας, το γραφείο μας υπεύθυνα θα αναλάβει όλη την διαδικασία για την εξεύρεση του κατάλληλου για σας προσωπικού καθώς κι όλα τα γραφειοκρατικά μέχρι και την παράδοση στο σπίτι σας.