Γηροκόμοι

Γηροκόμοι είναι οι εργαζόμενοι οι οποίοι προσφέρουν περίθαλψη σε ηλικιωμένα άτομα φροντίζοντας τις καθημερινές ανάγκες τους.  Παράλληλα, αναλαμβάνουν τη μαγειρική και τις εξωτερικές εργασίες που μπορεί να χρειαστεί το νοικοκυριό όπως ψώνια για τρόφιμα, φάρμακα κ.α. ενώ συνοδεύουν και βοηθούν τους ηλικιωμένους όπου πρέπει να παραστούν. Οι υπηρεσίες που παρέχονται ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν. Είναι δύσκολη υπόθεση η επιλογή του κατάλληλου ατόμου για να φροντίζει τους δικούς σας ανθρώπους, εμείς όμως είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε. Η προϋπηρεσία όπως και η προσωπικότητα του κάθε εργαζομένου είναι αυτά που μελετάμε στο γραφείο μας για να εξυπηρετήσουν όσο καλύτερα γίνεται τους ηλικιωμένους σας. Το γραφείο μας θα βρει τον κατάλληλο γηροκόμο για εσάς,  ο οποίος θα τηρεί όλα τα προσόντα για την εργασία και θα σας εξασφαλίσει μια υγιή συνεργασία.

Οι γηροκόμοι που παρέχουμε είναι άτομα απολύτου εμπιστοσύνης και με βασικές νοσοκομειακές γνώσεις για τα προβλήματα που απασχολούν ασθενείς και ηλικιωμένους. Το γραφείο μας με ευθύνη και συνέπεια σας προσφέρει γηροκόμους, εσωτερικές ή εξωτερικές για να εργαστούν στο σπίτι των ηλικιωμένων σας όλο το 24ωρο. Ο γηροκόμος εκτός όλων των άλλων υποχρεώσεων, πρέπει να παρέχει και συντροφιά, που είναι το ίδιο απαραίτητη και σημαντική στους ηλικιωμένους ανθρώπους μας.

Γηροκόμοι

Φροντίζουμε αυτούς που μας φρόντισαν. Κατανοώντας τις ανάγκες της τρίτης ηλικίας, φροντίζουμε να έχετε πρόσβαση σε γηροκόμους με άριστες συστάσεις και αξιολογήσεις από άλλες οικογένειες. Αναλαμβάνουμε με συνέπεια, επαγγελματισμό και ασφάλεια την εύρεση αξιόλογων επαγγελματιών με πείρα και συστάσεις για τη φροντίδα των αγαπημένων σας ηλικιωμένων ατόμων. Γνωρίζοντας καλά τις ιδιαίτερες ανάγκες που έχει η σωστή φροντίδα των ηλικιωμένων ατόμων, βοηθούμε και συνεργαζόμαστε μαζί σας ώστε να επιλέγουμε μαζί, τους κατάλληλους γηροκόμους για την περίπτωσή σας. Τα ηλικιωμένα άτομα στην οικογένειά μας είναι πολύτιμοι άνθρωποι στη ζωή μας και πρέπει να τους φροντίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στους ηλικιωμένους ανθρώπους μας πρέπει να τους παρέχουμε την κατάλληλη φροντίδα ανάλογη αυτής που μας πρόσφεραν για χρόνια. Οι γηροκόμοι της επιχείρησής μας αναλαμβάνουν την πλήρη περιποίηση του ανθρώπου σας και την καθαριότητα του χώρου βελτιώνοντας αισθητά την ποιότητα της ζωής του. Οι γηροκόμοι μας προσφέρουν συντροφιά και συνοδεία με αγάπη κι αφοσίωση. Αντιλαμβανόμαστε την ευαισθησία της τρίτης ηλικίας και εγγυόμαστε ότι μπορούμε να σας παρέχουμε ιδανικές λύσεις, που θα καλύψουν την κάθε σας ανάγκη.